Τα ζώδια σήμερα 29/02/2020

Pluralism / Φεβ 29, 2020 - Πηγή: spoilers

Ζώδια 29/02

Ζώδια 29/02 – Οι προβλέψεις σήμερα

Η Αφροδίτη στον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αμέσως μετά τα μεσάνυχτα και ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα στις προσωπικές σχέσεις καθώς φαίνεται να γινόμαστε απόλυτα έμπλεοι του εγωισμού και της ανάγκης να κυριαρχήσουμε το ταίρι μας ή σε πιθανή νέα γνωριμία ελέγχοντας κάθε βήμα. Αυτό κυρίως εκδηλώνεται λόγω της έντονης ανασφάλειας και των φόβων που έρχονται στην επιφάνεια και θα πρέπει να διαχειριστούμε προσοχή, διαφορετικά θα έρθουμε αντιμέτωποι με εκρηκτικές καταστάσεις και συνέπειες που θα οδηγήσουν στα άκρα την προσωπική μας ζωή.

Πως τα άστρα σήμερα θα επηρεάσουν τα ζώδια.

Αφροδίτη τετράγωνο Πλούτωνας: Πιθανές εντάσεις θα διαταράξουν τις σχέσεις.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός – Ζυγός – Καρκίνος – Αιγόκερως) που είναι γεννημένοι στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, καθώς δεν θα διστάσουν να συγκρουστούν για να επιβάλουν τις επιθυμίες τους στον άνθρωπο που έχουν δίπλα τους. Στα θετικά της ημέρας είναι ότι το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή στους Ιχθύες με τον Ουρανό στον Ταύρο θα μας δώσει την ευκαιρία να βρούμε ιδέες, έτσι ώστε να λύσουμε ζητήματα του παρελθόντος που πιθανόν να μας έχουν ταλαιπωρήσει παλιότερα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό κατακόρυφα και μπορούμε να διεκδικήσουμε καλύτερους οικονομικούς όρους σε επαγγελματικό πεδίο λόγω της απόλυτης προσφοράς και προσπάθειας που έχουμε καταβάλει. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στους Ιχθύες τα ξημερώματα λειτουργεί ευεργετικά για τους πρωινούς τύπους, καθώς φέρνει αισιοδοξία, χαρά και ζωντάνια σε κάθε κίνηση και σε κάθε δράση.

Αργά το βράδυ το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες κυριαρχεί και δημιουργεί ιδανικές καταστάσεις για να περάσουμε μοναδικά στην προσωπική μας ζωή και να απολαύσουμε ονειρεμένες στιγμές με το ταίρι μας. Ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών θα είναι ιδανική κατάσταση που μπορούμε να βιώσουμε με τον άνθρωπό μας, κάτι που θα μας φέρει πιο κοντά και θα λειτουργήσει ανανεωτικά στη σχέση μας.

Τα πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Αιγόκεροι, ο Άρης σας δίνει ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα,  Ταύροι, ο Ουρανός σας αιφνιδιάζει με πρόσωπα και ενδιαφέρουσες καταστάσεις. Καρκίνοι, ο ανάδρομος Ερμής φέρνει και πάλι πρόσωπα από το παρελθόν κοντά σας.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Ας δούμε στα αισθηματικά σήμερα, ποια ζευγάρια έχουν την εύνοια των άστρων. Στις σχέσεις τους ο Κριός με τον Ταύρο θα εκφράσουν συναισθήματα αγάπης, ο Δίδυμος με τον Ζυγό θα έχουν μια όμορφη μέρα μαζί, ο Καρκίνος με τον Παρθένο θα έχουν πολύ τρυφερές στιγμές. Από την άλλη, ο Λέων με τον Τοξότη δεν θα ανταλλάξουν πολλές κουβέντες μεταξύ τους, όπως και ο Σκορπιός με τον Υδροχόο που θα κλειστούν στον εαυτό τους. Νέα υπηρεσία ► Επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας και δείτε πως θα περάσετε τη σημερινή μέρα με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Στα επαγγελματικά σήμερα, ο Ιχθύς με τον Αιγόκερω μάλλον θα τεμπελιάσουν μαζί, ο Υδροχόος με τον Ζυγό θα ασχοληθούν με οτιδήποτε εκτός από τη δουλειά και ο Σκορπιός με τον Αιγόκερω θα επιδείξουν ανταγωνιστική συμπεριφορά. Αντίθετα, εξαιρετική συνεργασία θα έχουν ο Ζυγός με τον Δίδυμο, καθώς και ο Λέων με τον Ταύρο που θα έχουν πολύ εποικοδομητικές ιδέες όσον αφορά τη δουλειά τους.

Σήμερα γιορτάζουν

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα .

Διαβάζονται επίσης:

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!