Τα ζώδια σήμερα 26/07/2019

Pluralism / Ιουλ 26, 2019 - Πηγή: ipop

Τελευταία ενημέρωση: 26 Ιούλ - 08:56

Δημοσιεύτηκε στις: 26 Ιούλ - 08:00

LIKE US ON FACEBOOK

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα  στη ζωή σου ; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/7/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/7/2019):

Κριός

Πολύ δυνατοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι αισθάνεστε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να ισχυροποιήσετε την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας και  παράλληλα να δείξετε σε όλους ότι με πολλή δουλειά και πίστη στον στόχο μπορείτε να καταφέρετε πάρα πολλά.

Ταύρος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε σταθερές βάσεις τα μελλοντικά σας σχέδια. Μοναδική παραφωνία θα είναι οι εντάσεις που μπορεί να προκύψουν με ένα οικείο σας πρόσωπο.

Δίδυμοι

Ημέρα έντονης εσωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Διδύμους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τριγώνου που σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα ενισχύσει το άγχος και την ανασφάλεια σας γύρω από τα οικονομικά σας, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις οικονομικές σας υποθέσεις και θα σας αποτρέψει από άσκοπες σπατάλες.

Καρκίνος

Πολλές προσκλήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι έχετε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τριγώνου που σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα που βρίσκονται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω, σας υπόσχεται ότι σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε πολύ σημαντικά πρόσωπα σε μια κοινωνική εκδήλωση.

Λέων

Νέες ευθύνες, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι πρόκειται να αναλάβετε εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τριγώνου που σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει μέσα από σκληρή δουλειά να πετύχετε τους στόχους σας και να ξεχωρίσετε στο χώρο της εργασίας σας. Η επιβράβευση δεν θα έρθει μόνη της, αλλά, μαζί με νέες ευθύνες.

Παρθένος

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Παρθένους. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τριγώνου που σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε σταθερές βάσεις τα φιλόδοξα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια νέα γνωριμία θα σας γεμίσει χαρά.

Ζυγός

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις που αφορούν Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία). Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα καταφέρετε αυτή τη φορά να είστε συνεπείς.

Σκορπιός

Αρκετές συζητήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα σας ωθήσει να συζητήσετε τα θέματα που σας απασχολούν τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι αυτές οι συζητήσεις θα γίνουν η αφορμή να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας.

Τοξότης

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τριγώνου που σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις υποχρεώσεις σας στο χώρο της εργασίας σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να είστε αποτελεσματικοί χωρίς να  σπαταλάτε άσκοπα το χρόνο σας.

Αιγόκερως

Με καλή διάθεση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσετε την ημέρα σας σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τριγώνου που σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να δείτε με μεγαλύτερη σοβαρότητα το μέλλον της σχέσης με τον/ την ερωτική σας σύντροφό.

Υδροχόος

Στο επίκεντρο της προσοχής των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθούν τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τριγώνου που σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα σας ωθήσουν να ασχοληθείτε σοβαρά με τα ζητήματα που απασχολούν ένα μέλος της οικογένειας σας, ενώ για να βρείτε λύση είναι πιθανό να χρειαστεί να κινηθείτε μυστικά.

Ιχθείς

Ο μόνος χαρακτηρισμός, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, που δεν ταιριάζει στην σημερινή ημέρα είναι βαρετή. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τριγώνου που σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα, ευνοούν τις συζητήσεις με φίλους από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι με την βοήθεια τους θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με ένα ισχυρό  πρόσωπο το οποίο θα σας βοηθήσει να προωθήσετε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο  oroskopos.tv …

Photo of the day

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!