Τα ζώδια σήμερα 09/09/2019

Pluralism / Σεπ 09, 2019 - Πηγή: like
Viral: Πέθανε ο Στράτος Σεφτελής

Τα ζώδια την εβδομάδα 9 έως 15 Σεπτεμβρίου 2019

Ημερομηνία:

κατηγορία: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, παρότι στο τέλος της αγχώνεσαι για πράγματα που δεν προχωρούν όπως θα ήθελες, όπως μαρτυρά και η πανσέληνος το Σάββατο στο προηγούμενο ζώδιο. Επίσης, την ίδια μέρα ο Ερμής περνά απέναντί σου και φέρνει εύνοια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ νέες γνωριμίες ή επαφές είναι πολύ πιθανές. Γενικότερα υπάρχει περισσότερη ευκολία στην επικοινωνία. Παρότι την προηγούμενη περίοδο είχες αφήσει τα προσωπικά ένα βήμα πίσω, το Σάββατο η Αφροδίτη περνά στον τομέα των ερωτικών σου αναθερμαίνοντας το κλίμα και φέρνοντας ευχάριστες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας κυλά σε πιο εξωστρεφή επίπεδα, ενώ η πανσέληνος του Σαββάτου σε μια φιλική θέση φέρνει την κορύφωση των προσπαθειών σου για να υλοποιηθούν τα σχέδιά σου. Επίσης, ο Άρης σε βοηθητική θέση δείχνει ότι είσαι περισσότερο παραγωγικός με τα δημιουργικά σου σχέδια, όμως, δεν τηρείς το πρόγραμμα με τις υποχρεώσεις σου. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από το Σάββατο περνάς, πλέον, σε μια πιο εσωστρεφή περίοδο στα αισθηματικά, καθώς εστιάζεις στις υποχρεώσεις. Η πανσέληνος, όμως, φέρνει κάποιους προβληματισμούς στις φιλικές σου σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινά με το βλέμμα σου στις οικονομικές υποχρεώσεις, ενώ η πανσέληνος το Σάββατο στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στα μέσα Ιουνίου, φέρνει κάποια διλήμματα ως προς την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Επίσης, αυτή η εβδομάδα προειδοποιεί για λανθασμένες κινήσεις, καθώς παρασύρεσαι σε παγίδες. Επιπλέον, οι προβληματισμοί με το σπίτι συνεχίζονται. Από το Σάββατο η Αφροδίτη περνά σε μια βοηθητική θέση που δείχνει φλερτ, επαφές και περισσότερη κινητικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ασχολείσαι περισσότερο με υποθέσεις των άλλων, όμως, η πανσέληνος του Σαββάτου στους Ιχθύς, μολονότι δεν είναι δυσαρμονική για σένα, σε καλεί να αλλάξεις κοσμοθεωρία και να προσέχεις να μην παρασυρθείς σε επιπολαιότητες. Επίσης, ο Ερμής την ίδια μέρα περνά στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, φέρνοντάς σε πιο κοντά στους οικείους σου, δυσχεραίνοντας όμως την επικοινωνία σου με τους υπόλοιπους. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες μέρες, θα έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αρχίζει με εσένα να προσπαθείς να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις, ενώ η πανσέληνος το Σάββατο στους Ιχθύς φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σου για έλεγχο, αλλά και κάποιες εμμονές που είχες παλιότερα σε σχέση με διάφορα θέματα. Αυτή την εβδομάδα τα προσωπικά σου μοιάζουν να είναι η πιο σημαντική σου προτεραιότητα, καθώς φεύγεις από μια κατάσταση είχε μείνει στάσιμη, μιας και η Αφροδίτη περνώντας το Σάββατο σε φιλική θέση για το ζώδιό σου φέρνει εύνοια στα προσωπικά, φλερτ, γνωριμίες και ευκαιρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η προσοχή σου στρέφεται στα ζητήματα που σχετίζονται με τα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ η πανσέληνος το Σάββατο απέναντι από το ζώδιό σου, φέρνει κάποια απατηλά διλήμματα, καθώς προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες. Η Αφροδίτη το Σάββατο περνά στον Ζυγό ευνοώντας περισσότερο τους δεσμευμένους Παρθένους, ενώ οι ελεύθεροι δεν θα έχουν τόσο σημαντικές εξελίξεις. Η πανσέληνος αυτή, όμως, αγγίζει άμεσα τα ζητήματα καρδιάς, έτσι θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην παρασυρθείς σε λάθη.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς δεν ξέρεις ποιον πρέπει τελικά να εμπιστευτείς. Η πανσέληνος του Σαββάτου στους Ιχθύς, φέρνει κάποια πίεση μέσα στην καθημερινότητά σου και περισσότερο άγχος. Η Αφροδίτη το Σάββατο περνά στο ζώδιό σου, σε κάνει πιο γοητευτικό και φέρνει την ανάγκη για περισσότερη εξωστρέφεια! Επίσης, ο Ερμής την ίδια μέρα περνά στο δικό σου ζώδιο και σου αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο που υπήρχε γύρω σου και τα σχόλια που γίνονταν για σένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα αρχίζει με εσένα να ασχολείσαι με το κοντινό σου περιβάλλον και από το Σάββατο η Αφροδίτη στον Ζυγό, φέρνει περισσότερη ανάγκη για ηρεμία και απομόνωση. Πλέον, περνάς σε μια περίοδο που στα προσωπικά σου υπάρχει περισσότερη στασιμότητα ή και μυστικές καταστάσεις, λόγω της Αφροδίτης στον Ζυγό, ενώ η πανσέληνος αυτή μπορεί να δείχνει πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σε χρειάζεται. Επίσης, το Σάββατο επιδιώκεις να προσεγγίσεις την άλλη πλευρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινά σε γνώριμα πλαίσια, ενώ η πανσέληνος του Σαββάτου σε αυτόν τον τομέα του ωροσκοπίου σου, φέρνει αναστάτωση στο οικείο περιβάλλον, που μπορεί να σε προβληματίσει. Επιπλέον, ο Ερμής από το Σάββατο περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, τονίζοντας τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα, ενώ παράλληλα σου δίνει σημαντικές πληροφορίες για να προωθήσεις τους στόχους σου. Από το Σάββατο η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό, μια ευνοϊκή θέση για τα προσωπικά σου, παρότι δεν συμβιβάζεσαι εύκολα αυτή την περίοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις, ενώ η πανσέληνος το Σάββατο σε μια φιλική θέση για το ζώδιό σου, φέρνει την ανάγκη για πιο ξεκάθαρες κουβέντες. Επίσης, ο Ερμής περνά από το Σάββατο στον Ζυγό και δίνει το κατάλληλο έδαφος για να προσεγγίσεις στο επόμενο διάστημα ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου. Έρχεσαι πιο κοντά στα φιλικά σου άτομα, που φέρνουν εύνοια στα προσωπικά και καταφέρνεις περισσότερα μέσα από συλλογικές προσπάθειες, ωστόσο, Παρασκευή και Σάββατο ασχολείσαι με τις ανάγκες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα αρχίζει με εσένα να προσπαθείς να μπεις σε σειρά με τις υποχρεώσεις, παρά την κούραση. Παράλληλα, η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου. Επίσης, από το Σάββατο ο Ερμής περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το ζώδιό σου, φέρνοντας τις κατάλληλες γνωριμίες αλλά και τις σωστές πληροφορίες τη στιγμή που τις χρειάζεσαι, για να προωθήσεις όλες σου τις υποθέσεις. Παρασκευή και Σάββατο κάποια πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος σε απασχολούν με τις υποθέσεις τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η προσοχή σου στρέφεται στους στόχους σου, ενώ η απατηλή πανσέληνος το Σάββατο στο ζώδιό σου, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους γύρω στα μέσα Μαρτίου, φέρνει κορύφωση των ζητημάτων που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Γενικότερα, αυτή την εβδομάδα είναι μεγαλύτερη η ανάγκη για περισσότερο έλεγχο των καταστάσεων, αλλά έχεις και ευκαιρίες για να δεις τις πραγματικές σου ανάγκες. Έχεις πολλά ερωτηματικά για το πώς να δράσεις μιας και οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από εσένα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!