Τα ζώδια σήμερα 05/05/2019

Pluralism / Μάιος 05, 2019 - Πηγή: newsit

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 05 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

Ζώδια 05 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

Δημοσιεύθηκε: 05/05/2019 00:31

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Κυριακή 05 Μαϊου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 05 Μαϊου 2019. Συναισθηματικά φορτισμένη αναμένεται να είναι η μέρα με τον Άρη από τους Διδύμους σε αντίθεση με τον Δία στον Τοξότη! Διαφωνίες με στενούς συγγενείς ή με γείτονες, αντιθέσεις με φιλικά πρόσωπα και η απώλεια κοινωνικών επαφών θα μας εκνευρίσουν. Συνιστάται να αποφύγουμε τις σοβαρές συνομιλίες κατά τη διάρκεια της μέρας, εάν αυτό είναι δυνατό, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να ακυρωθούν οι προσπάθειές μας από τυχαία γεγονότα. Ας εστιάσουμε στον εαυτό μας και στις προτεραιότητές μας, τουλάχιστον για σήμερα. Μπορούμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία το τρέχον project μας, ώστε να κάνουμε το επόμενο βήμα χωρίς εκκρεμότητες με την θετική όψη της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται σήμερα 5 Μαΐου στην 14η μοίρα του Ταύρου. Θετικά ευνοούνται: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ

Μπορείς να έχεις σημαντική υποστήριξη από άτομα που σε εμπιστεύονται και εκτιμούν το έργο σου με το τρίγωνο του Ήλιου σε θετική όψη στο ωροσκόπιό σου. Μην διστάζεις να στηριχτείς σε αυτούς, γιατί μόνη σου δεν θα τα καταφέρεις. Κατέβασε τους ρυθμούς σου και μην αφήνεσαι να σε παρασύρει το άγχος. Η μέρα προσφέρεται για ρομαντικές βόλτες ή για νέα φλερτ.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 28, 2.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα είναι από τις εύκολες μέρες η σημερινή, μιας και θα ορθώνονται εμπόδια παντού μπροστά σου ό,τι και να θέλεις να κάνεις με την αντίθεση Άρη – Δία. Μην το πιέζεις όμως, απλά συμβιβάσου με το γεγονός. Κάποιες επαφές θα σε βοηθήσουν μακροπρόθεσμα να προωθήσεις τις φιλοδοξίες και τα σχέδιά σου. Μη χάνεις τις ευκαιρίες με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου!

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 27.

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!