Τα ζώδια σήμερα 31/05/2020

Pluralism / Μάιος 31, 2020 - Πηγή: eleftherostypos

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 31 Μαΐου

07:12

Κοινοποίηση 0

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού φέρνει μαζί και μια σειρά από αστρολογικές αλλαγές που θα δώσουν τις αφορμές για εξελίξεις σε όλους τους τομείς.

Αστρολογικές Προβλέψεις από την Αριέλλα Καρά

Μέχρι να λήξει η εποχή των Διδύμων, τα περισσότερα ζώδια θα έχουν βάλει σε μια σειρά την προσωπική τους ζωή, αλλά και σε θέματα εργασίας… πολλές οι ευκαιρίες-προτάσεις που θα προκύψουν!

ΚΡΙΟΣ  21/03-20/04

Οικονομικές αλλαγές

Είστε οι πιο ευνοημένοι της εποχής και μέχρι να φύγει αυτό το διάστημα θα δείτε νέους έρωτες να σας πλησιάζουν και να πολιορκούν την καρδιά σας. Χρήματα και υλική άνεση είναι κοντά σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04-20/05

Αγωνία

Είστε σε μια αγωνία από καρδιάς, για όλα αυτά που συντελούνται στην προσωπική ζωή και καθημερινότητα του ανθρώπου σας. Μην το κάνετε, δεν ωφελεί πουθενά.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05-21/06

Επανασυνδέσεις

Μπορεί να φοβάστε ότι δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία για επανένωση με το άτομο που τόσο αγαπάτε! Το σύμπαν και η καλή σας η τύχη έχουν άλλα σχέδια για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06-22/07

Προτάσεις δέσμευσης

Μη λέτε αυτή την εποχή σε κανέναν τα σχέδιά σας γύρω από όλα αυτά που έχετε συμφωνήσει με τον άνθρωπό σας. Ηδη το ξέρετε ότι έχετε πολλές ζήλιες και ανταγωνιστές.

ΛΕΩΝ 23/07-22/08

Φιλικές συναναστροφές

Μη βάζετε απόλυτα στοιχήματα για την ερωτική σας ζωή, θα τα χάσετε. Ο άνθρωπος με τον οποίο είστε δεν είναι ακόμη έτοιμος για να κάνει τα επόμενα μεγάλα, επίσημα βήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08-22/09

Νέες επαφές

Εσείς έχετε πάρει τις αποφάσεις σας γύρω από τη σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που θα το ανακοινώσετε  άμεσα στον άνθρωπό σας, που θα το ερμηνεύσει ορθά, σαν μια κίνηση αγάπης και πίστης.

ΖΥΓΟΣ  23/09-22/10

Κοινωνικός κύκλος

Ο τύπος σας έχει μεγάλη πέραση στο αντίθετο φύλο και το πιο πιθανόν, γύρω στις μέρες της Πανσελήνου, να βρεθείτε κάτω από την ερωτική πολιορκία νέων προσώπων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Οικογενειακές συζητήσεις

Τα άστρα και οι όψεις τους σας στρώνουν τα κόκκινα χαλιά της επιτυχίας και σας κάνουν να σκεφτείτε το μέλλον σας πιο σοβαρά και με ποιον. Τα εργασιακά σας έχουν άνοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Αναμονή

Είστε σε μια αναμονή από το άτομο που σας ενδιαφέρει, μόνο και μόνο για εγωιστικούς λόγους που πραγματικά δεν εξυπηρετούν κανέναν σκοπό. Ενεργοποιηθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  22/12-20/01

Αισθηματικές προσεγγίσεις

Ολο το αστρολογικό σύστημα σε λίγες ημέρες θα κινείται υπέρ του ζωδιακού σας οίκου. Αυτό θα σας σπρώξει να κλείσετε εκκρεμότητες με το ερωτικό σας παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01-19/02

Πρόοδος

Οι αλλαγές που σκέφτεστε να κάνετε στην ερωτική σας ζωή σίγουρα θα αρέσουν στον σύντροφό σας. Η εποχή που ζείτε είναι άκρως θετική σε όλους τους τομείς.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02-20/03

Επανενώσεις ζευγαριών

Μπορεί να είναι μια περίοδος εντάσεων ή πρόσφατου χωρισμού, όμως είναι μόνο παροδική. Δεν χρειάζεται ούτε να παρακαλέσετε ούτε και να σπάσετε τους αισθηματικούς δεσμούς λόγω εγωισμού.

Από το περιοδικό TV KOYS KOYS που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!