Τα ζώδια σήμερα 12/04/2021

Pluralism / Απρ 12, 2021 - Πηγή: athensmagazine

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 12 Απριλίου;

Τι μας περιμένει;

12 Απριλίου 2021 06:32

Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 12/04, part.2: Ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία;

Αγαπητέ Κριέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο σου, θα δώσει πολλές ευκαιρίες για να πετύχεις στόχους και να κάνεις αλλαγές! Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα σε παρασύρει σε λάθη, που θα έχουν αρνητικές συνέπειες, σε διάφορους τομείς της ζωής σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται σήμερα, στο ζώδιο του Κριού, σε ωθεί να “μιλήσεις” με τον εαυτό σου, προκειμένου να βρεις λύσεις, αλλά και επιτέλους να ηρεμήσεις! Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα σε φέρει αποκαλύψεις μυστικών, που θα σε απογοητεύσουν!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα, στο Ζώδιο του Κριού, αποτελεί μια εξαίσια ευκαιρία για σένα, να κοινωνικοποιηθείς πιο πολύ, να αφήσεις πίσω τα παλαιά προβλήματά σου, να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει και να φιλικές συζητήσεις και στιγμές ομαδικότητας. Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα σε παρασύρει σε λάθη, που έχουν να κάνουν με τον φιλικό σου κύκλο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο Ζώδιο του Καρκίνου, είναι κατάλληλη για δραστηριότητες, που θα σου προσδώσουν καλή φήμη και κύρος, αγαπητέ Παρθένε. Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα σε παρασύρει σε λάθη, που ενδεχομένως να πλήξουν την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση!

ΛΕΩΝ

H Νέα Σελήνη που λαμβάνει μέρος σήμερα, στο ζώδιο του Κριού, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και τυχερή για σένα, φίλε Λέοντα! Θα σου δώσει την ευκαιρία μέσα στην ημέρα, αλλά και το επόμενο διάστημα, να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου, να διευρύνεις τους επικοινωνιακούς ορίζοντες σου και να έχεις ωφέλιμες επαφές! Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα σε παρασύρει σε λάθη λεκτικά, που θα μετανιώσεις, αργά ή γρήγορα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Κριό, σου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να ανανεωθείς και να αναγεννηθείς ψυχικά, αλλά και συναισθηματικά. Αν σκέφτεσαι να ζητήσεις μία χάρη και να πείσεις κάποιον να σου την κάνει, θα πρέπει να το κάνεις άμεσα, αφού οι συνθήκες τώρα είναι ευνοϊκές, λόγω της ισχυρής πειθούς σου. Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα σε παρασύρει σε λάθη, που θα έχουν να κάνουν με παιχνίδια εξουσίας!

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, η Νέα Σελήνη στο απέναντι σου ζώδιο, αυτό του Κριού, σηματοδοτεί κάποιες αλλαγές σήμερα, αλλά και το επόμενο διάστημα, οι οποίες θα έχουν μια ευεργετική και ιδιαίτερα ωφέλιμη επίδραση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα σε παρασύρει σε λάθη, που θα έχουν αρνητικές συνέπειες, σε αρκετούς τομείς της ζωής σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, λόγω της Νέας Σελήνης στον Κριό που σχηματίζεται σήμερα, καταφέρνεις να βάλεις στην ζωή σου τάξη και να οργανώσεις και να βελτιώσεις κατά πολύ την καθημερινότητά σου! Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε προειδοποιεί να αποφύγεις αλλαγές στην εμφάνιση και επιπλέον, θα σου φέρει άγχη και πρακτικές αναποδιές!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο πολύ φιλικό για σένα, ζώδιο του Κριού, σου δίνει την ευκαιρία την σημερινή ημέρα, αλλά και γενικά αυτήν την περίοδο, να προβάλλεις τον εαυτό σου, να κοινωνικοποιηθείς, να αναδείξεις τα ταλέντα, την δημιουργικότητα και την λάμψη σου και να χορτάσεις την προσοχή των άλλων! Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα σε παρασύρει σε λάθη, λόγω έπαρσης!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την οποία η ενασχόληση με την οικογένεια και το σπίτι θα αποτελέσει την κύρια προτεραιότητά σου! Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα σε παρασύρει σε λάθη παρελθοντικά, που θα έχουν αρνητικές συνέπειες, σε διάφορους τομείς της ζωής σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Κριού και σου δίνει την ευκαιρία και την δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς, να ανοίξεις ένα νέο δρόμο στην καθημερινή σου επικοινωνία και να επωφεληθείς από νέα, ειδήσεις και μηνύματα! Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα σε παρασύρει σε κουτσομπολιά, που ενδεχομένως να αποκαλυφθούν και να σε πλήξουν!

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού, θα σε εξυπηρετήσει πάρα πολύ, αφού θα καταφέρεις να απολαύσεις τις μικρές και απλές χαρές της ζωής! Ξέρεις ποιος είσαι και τι θες και η αυτοεκτίμηση σου επανέρχεται! Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα σε παρασύρει σε λάθος συμπεριφορές, λόγω ξεροκεφαλιάς!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!