Τα ζώδια σήμερα 24/06/2019

Pluralism / Ιουν 24, 2019 - Πηγή: newsit

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 24 Ιουνίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 24/06

Ζώδια 24 Ιουνίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 24/06

Δημοσιεύθηκε: 24.06.2019 | 07:32

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019. Πώς θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Η Αφροδίτη σε τετράγωνο σήμερα με τον Ποσειδώνα και έτσι γινόμαστε όλο και πιο συναισθηματικοί αυτό το διάστημα! Μπορεί να αισθανθούμε την ανάγκη να ζήσουμε έντονες και απρόσμενες συγκινήσεις και εμπειρίες. Χρειάζεται όμως προσοχή! Η βασική αποστολή μας για σήμερα είναι να διατηρήσουμε τη σωστή πνευματική ισορροπία όταν ασχολούμαστε με τους ανθρώπους. Ας κρατήσουμε αποστάσεις για να είμαστε αποτελεσματικοί μιας και οι ψευδαισθήσεις και το κλίμα ουτοπίας είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της όψης που επικρατεί σήμερα στο ουράνιο στερέωμα.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είσαι λίγο εκτός ελέγχου, με πολύ άγχος που δεν σε αφήνει να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις σου με τον τρόπο που θα έπρεπε ή θα ήθελες. Ένα πρόβλημα στο σπίτι, μια μικρή αδιαθεσία ή ένα μικρό πρόβλημα στο χώρο της δουλειάς δεν σε αφήνει να συγκεντρωθείς, με την αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα. Χαλάρωσε! Το άγχος σου είναι καταστροφικό και θα πρέπει να το αποβάλεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια συναισθηματική έκρηξη ή ένα ολίσθημα σε οικονομικό επίπεδο θα είναι τα πιθανά σενάρια του πρωινού με την Σελήνη στους Ιχθύς! Όπως και να έχει, να είσαι ψύχραιμη για να σώσεις ό,τι είναι δυνατό να σωθεί. Και το δεύτερο μισό της μέρας θα είναι απαιτητικό για σένα, έχε όμως εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Ίσως λάβεις ένα δημόσιο έγγραφο που θα σε απασχολήσει και θα σε προβληματίσει.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!