Τα ζώδια σήμερα 08/11/2020

Pluralism / Νοε 08, 2020 - Πηγή: eleftherostypos

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 08 Νοεμβρίου

00:03

Κοινοποίηση 0

Newsroom eleftherostypos.gr

Η εποχή του Σκορπιού που είναι σε πλήρη εξέλιξη, έχει ήδη φέρει πολλές ανατροπές σε σχέσεις, φιλίες αλλά και συνεργασίες.

Αυτό είναι και ένα καρμικό ταρακούνημα, που θα κάνει κάποιους να αναθεωρήσουν τα θέλω και τα δεδομένα τους. Από τις 10/11 ο Ερμής επισκέπτεται το τρέχον ζώδιο και δίνει μια πικάντικη νότα στις επικοινωνίες!

ΚΡΙΟΣ 21/03-20/04

Σοβαρές προτάσεις

Εσείς και το ασταμάτητό σας χαμόγελο έχετε πιάσει στα δίκτυα της αγάπης σας κάποιο νέο πρόσωπο που έχει κάτι ιδιαίτερο και πολύ σύντομα θα σας πλησιάσει με σοβαρές προτάσεις και ωραία λόγια.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04-20/05

Νέοι έρωτες

Οι μέρες αστρολογικά θα υποστηρίξουν και τους χωρισμένους, ώστε να βρουν και πάλι την κοινή τους πορεία και πλέον μέσα από πιο ουσιαστικές αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05-21/06

Αισθηματικά διλήμματα

Από όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στον δεσμό σας το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσετε τις όμορφες εικόνες και να ξαναπροσπαθήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06-22/07

Εργασιακές επιτυχίες

Οι χωρισμένοι ή αυτοί που έχουν καιρό να συναντηθούν θα βρεθούν και σίγουρα αυτά που θα συμφωνήσουν θα συμβούν. Το χρήμα και η καριέρα σας θα απογειωθούν.

ΛΕΩΝ 23/07-22/08

Επανασυνδέσεις

Είστε πια μακριά από τη λογική τού να δώσετε και πάλι ανεδαφικές ευκαιρίες σε κάποιο πρώην ταίρι σας, που ήδη γνωρίζετε ότι δεν θα σας δώσει τελικά αυτό που επιθυμείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08-22/09

Ανοδος

Αυτήν την εποχή μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Ολα έχουν αλλάξει και ακόμη έρχονται νέες καταστάσεις στη ζωή σας αλλά είναι μόνο για το καλό σας.

ΖΥΓΟΣ 23/09-22/10

Νέες φιλίες

Οι εν σχέσει θα έχουν μια καλύτερη πλέον κατάσταση, που θα διαμορφώσει ένα πιο ήρεμο κλίμα μέσα στο ζευγάρι. Εξηγήσεις και ευκαιρίες θα δώσουν και οι χωρισμένοι, που πιθανόν μέχρι τέλος Νοεμβρίου να είναι μαζί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Προτάσεις δέσμευσης

Τα χαρακτηριστικά σας έχουν σκληρύνει πολύ μετά από έναν καβγά που έχει συντελεστεί με τον άνθρωπό σας αυτό το διάστημα. Εχετε πολλά μέτωπα παράλληλα ανοιχτά και σίγουρα χρειάζεται να έχετε μια σταθερή σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Καλά νέα

Εχετε πολλά καλά νέα, που σας έρχονται από τον άνθρωπό σας, που πια έχει βρει και θα εφαρμόσει τις λύσεις που θα τον απεμπλέξουν από το παρελθόν και τις εκεί δύσκολες καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-20/01

Νεύρα

Τα νεύρα και οι αδικαιολόγητες εντάσεις που υπάρχουν από τη μεριά του ανθρώπου σας θα σας βάλουν τελικά σε πιο σοβαρές σκέψεις. Μια σχέση πρέπει πάντα να έχει θετικό πρόσημο και όχι αυτό που ζείτε στο τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01-19/02

Συντροφικότητα

Η ερωτική σας ζωή δεν είναι η καλύτερη αυτήν την περίοδο και μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε τι και ποιος φταίει για αυτό. Εσείς που έχετε σχέσεις μεγάλες, πρέπει να βρείτε και τους τρόπους που θα σας ανανεώσουν.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02-20/03

Διλήμματα και αποφάσεις

Κάποιος που σας σκέφτεται και ίσως να ανήκει σε παλιούς έρωτες, μέσα στη δεύτερη εβδομάδα του Νοεμβρίου θα σας θυμηθεί και δεν αποκλείεται να λάβετε τηλεφώνημα ή και ξαφνική επίσκεψη.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!