Τα ζώδια σήμερα 01/05/2019

Pluralism / Μάιος 01, 2019 - Πηγή: newpost

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τετάρτη 1η Μαΐου 2019

Δημοσίευση 2 ώρες / Ανανεώθηκε 25 Απριλίου 2019, 16:25

Facebook Twitter Whatsapp

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

 

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Η Σελήνη σήμερα περνάει στο ζώδιό σου και ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία σου, την ενεργητικότητα, το δυναμισμό σου. Είναι ξεκάθαρο ότι επικεντρώνεσαι πια σε ότι αφορά τις ανάγκες σου και είσαι διατεθειμένος να τις κάνεις ξεκάθαρες στους γύρω σου, κυρίως σε ότι αφορά το σύντροφο ή τους συνεργάτες σου, καθώς θέλεις να σε ικανοποιήσουν και να νιώθεις πληρότητα στις σχέσεις σου. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα εγωκεντρικός και υποκειμενικός και αυτό να οδηγήσει σε συγκρούσεις, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να εκφράσεις ότι επιθυμείς και έχεις ανάγκη, αλλά να είσαι διατεθειμένος να ακούσεις αντίστοιχα και τον άλλον.

Σήμερα εξέφρασε αυτά που ζητάς από το ταίρι σου και να είσαι βέβαιος ότι θα σε ικανοποιήσει αρκεί να μην εγκλωβιστείς στο «εγώ» σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν, καθώς ο δυναμισμός και η κοινωνικότητά σου λειτουργούν σαν μαγνήτες.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα περνάει στον Κριό και είναι γεγονός ότι η διάθεσή σου πέφτει, γίνεσαι περισσότερο εσωστρεφής και επιδιώκεις να είσαι μόνος σου. Καταστάσεις και τραύματα του παρελθόντος έρχονται στο φως και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε συναισθηματική υπερχείλιση, κάτι που δεν σε αφήνει να λειτουργήσεις με καθαρό βλέμμα σε ζητήματα καθημερινότητας προκαλώντας πιθανά λάθη. Καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με την τέχνη, τον εσωτερισμό ή τον διαλογισμό για να μπορέσεις να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να λειτουργήσει σε καθημερινό επίπεδο.

Σήμερα μοναδικές στιγμές ρομαντισμού και τρυφερότητας μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου μακριά από όλους και όλα ζώντας το παραμύθι σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι επιστροφές από το παρελθόν που θα σε αναστατώσουν και θα εντείνουν το συναισθηματισμό.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα περνάει στον Κριό και η ανάγκη για έντονη κοινωνικότητα σε φέρνει σε επαφή με τα φιλικά σου πρόσωπα, καθώς απολαμβάνεις να συναναστρέφεσαι μαζί τους, να επικοινωνείς, να εκφράζεις τις ιδέες σου και τις πρωτοποριακές απόψεις σου. Στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα επιθυμούν να σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια. Οι συλλογικές προσπάθειες που σε ενδιαφέρουν κεντρίζουν την προσοχή σου ,καθώς είναι ιδιαίτερη η χαρά σου να προσφέρεις σε ομαδικό πλαίσιο. Πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα.

Σήμερα θέσε κοινούς στόχους με το/η σύντροφό σου και είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσετε μοναδικά σαν ομάδα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα περνάει στον Κριό και αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι ζητήματα της καριέρας σου, καθώς πιθανό είναι να φορτωθείς ευθύνες και υποχρεώσεις που θα σου δημιουργήσουν άγχος. Σημαντικό είναι όμως για εσένα να επιτύχεις το στόχο σου σε επίπεδο επαγγελματικό και αυτό είναι να εξελιχθείς και να διακριθείς για την υπευθυνότητα, την εργατικότητα, τη μεθοδικότητα που επιδεικνύεις. Αυτό που πρέπει ιδιαίτερα να προσέξεις είναι πιθανές συγκρούσεις με ανώτερους σου ή πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου, καθώς αδιαλλαξία και τάσεις επιβολής μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Σήμερα η ενασχόλησή σου με τα επαγγελματικά ζητήματα και το άγχος που σου προκαλούν μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία μέσα από παρέες του επαγγελματικού χώρου που να παίξει σημαντικό ρόλο και στην προσωπική σου ζωή.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα περνάει στον Κριό και είναι γεγονός ότι η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα, καθώς βλέπεις τα πράγματα με αισιοδοξία και χαρά και είναι γεγονός ότι για σένα είναι μέρα ξεφαντώματος και κεφιού. Πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον έρχονται σε επαφή και είναι πιθανό να προσπαθήσεις να βρεθείς και να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους. Τα πνευματικά του ενδιαφέροντα είναι κυρίαρχα, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να μπεις σε μία διαδικασία παρακολούθησης σεμιναρίων ή σπουδών γενικότερα που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Πρόσεχε γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα αμελής με ζητήματα καθημερινότητας και αυτό να σου κοστίζει.

Σήμερα έχεις μοναδική ευκαιρία να περάσεις υπέροχα με το/η σύντροφό σου και να χαρείς τον έρωτα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα σου δημιουργήσει κύματα αισιοδοξίας.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα περνάει στον Κριό και είναι γεγονός ότι σου δημιουργεί μία εσωτερική ένταση που δεν μπορείς να εξηγήσεις. Άγχος, ανασφάλειες, απωθημένα και φόβοι έρχονται στο προσκήνιο χωρίς συγκεκριμένο λόγο και καλείσαι να τα διαχειριστείς. Επικεντρώνεσαι κυρίως σε πρακτικό επίπεδο με το να ασχοληθείς με ό τι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με δημόσιο, τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς, πιθανές κληρονομιές που μπορεί να σε ενδιαφέρουν ή επιχειρηματικές κινήσεις που κινούν την περιέργεια σου και θέλεις να δραστηριοποιηθείς. Πρόσεξε μόνο μην εγκλωβιστείς στην καχυποψία γιατί το πιθανότερο είναι να οδηγηθείς σε συγκρούσεις με πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεται.

Σήμερα ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην προσωπική σου ζωή γιατί καχυποψία και ανασφάλειες μπορεί να οδηγήσουν σε ζήλια και συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι μία γνωριμία που θα σου κόψει την ανάσα και θα δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι.

Ζυγός

Η Σελήνη περνάει σήμερα στον Κριό και είναι η κατάλληλη ημέρα να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και κυρίως με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου, καθώς μπορείς να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις ή ζητήματα που απασχολούν φέρνοντας έτσι για εσένα την επιθυμητή ισορροπία που τόσο προσδοκάς. Πρόσεξε όμως γιατί έχεις την τάση να υπονομεύεις τις ανάγκες σου και αυτό να οδηγήσει καταπίεση που αργά ή γρήγορα θα έρθει στο φως. Το φλερτ και η έντονη κοινωνικότητα σε οδηγεί σε πάρτι και εκδηλώσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που μέσα από αυτές μπορεί να ευδοκιμήσουν νέες συνεργασίες.

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου ευνοώντας σε απόλυτο βαθμό τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Σκορπιός

Η Σελήνη σήμερα περνάει στον Κριό και εσύ επικεντρώνεσαι στο να λύσεις ζητήματα καθημερινότητας ή εργασίας που φορτίζουν την ψυχολογία σου. Η γρήγορη αντίληψη που έχεις μπορεί να δώσει λύσεις άμεσες και έξυπνες και αυτό είναι κάτι που θα εκτιμηθεί δεόντως, αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η τάση του να γίνεσαι επικριτικός και να γκρινιάζεις λόγω του στρες που βιώνεις κάτι που θα σε φέρει σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά ή συναδέλφους σου. Εκτόνωσε την ενέργειά σου σε γυμναστική ή κάθε είδους αντίδραση του σε ικανοποιεί για να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να αποφύγεις τις εντάσεις.

Σήμερα μην αφήσεις την καθημερινότητα να δημιουργήσει εντάσεις και προστριβές με το/η σύντροφό σου, προσπάθησε να χαρείς την ημέρα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι μία γνωριμία μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, θυμήσου όμως ότι καλό είναι να μην επικεντρώνεσαι στη λεπτομέρεια.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα περνάει στον Κριό και η χαρά, η παιδικότητα και η διάθεση για διασκέδαση εκτοξεύονται, καθώς λάμπεις και πρωταγωνιστείς σε όποια παρέα και αν βρεθείς μαγνητίζοντας τα βλέμματα των γύρω σου. Είναι σημαντικό για εσένα να τραβήξεις την προσοχή, καθώς έχει στην ανάγκη της αποδοχής, κάτι όμως που πρέπει να παραδεχτείς ότι είναι έντονα εγωιστικό και ίσως θα πρέπει να το ισορροπήσεις. Η διασκέδαση μπαίνει στο πρόγραμμά σου όπως και η τέχνη, καθώς είναι αυτή που σε γαληνεύει και δεν αποκλείεται να επισκεφτείς μία θεατρική παράσταση ή ένα κινηματογραφικό έργο. Προσοχή στον έντονο εγωισμό και υποκειμενισμό που μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια στους γύρω σου.

Σήμερα μοναδικά μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου καθώς ο ερωτισμός και το πάθος απογειώνει τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανές να προκύψουν, καθώς γοητεύεις τους πάντες στο πέρασμά σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνάει σήμερα στον Κριό και αυτό που κυρίως αποζητάς είναι να έρθει σε επαφή με τις ρίζες σου, γι’ αυτό στρέφεσαι στο οικογενειακό σου περιβάλλον για να εισπράξεις τρυφερότητα, ζεστασιά και ασφάλεια που έχεις ανάγκη σήμερα. Έντονη κυκλοθυμία μπορεί να υπάρχει, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να τη διαχειριστείς με ψυχραιμία διαφορετικά τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα σου μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα. Έχεις την ευκαιρία να διαμορφώσεις το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να υποδεχθείς πρόσωπα πού θεωρείς δικά σου στο χώρο σου και να περάσεις όμορφα.

Σήμερα ο έντονος συναισθηματισμός και ο ρομαντισμός μπορεί να δώσει μοναδικές στιγμές έρωτα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα νιώσεις άμεσα οικειότητα.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα περνάει στον Κριό και η ανάγκη για επικοινωνία κάθε είδους είναι διάχυτη. Επικεντρώνεσαι στα πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος και δεν θα διστάσεις να βρεθείς με αδέρφια, ξαδέρφια, στενούς φίλους για να συζητήσεις μαζί τους χαλαρά διάφορα θέματα και να περάσεις όμορφες στιγμές. Η κοινωνική σου ζωή ανεβαίνει, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται εκδηλώσεις και πάρτι να μπουν στο πρόγραμμά σου. Εξαιρετική ευκαιρία είναι επίσης για μία κοντινή απόδραση που θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για την ψυχολογία σου. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε στη μεταβαλλόμενη διάθεση σου και στον εκνευρισμό που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Σήμερα πέρασε μία μοναδική μέρα με το/η σύντροφό σου διασκέδασης που θα ανανεώσει τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν καθώς η επικοινωνιακή σου δεινότητα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Ιχθύες

Η Σελήνη σήμερα περνάει στον Κριό και αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Η οικονομική σου κατάσταση δείχνει να σε αγχώνει, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να επικεντρωθείς στο να υπολογίσεις έξοδα λογαριασμούς και εκκρεμότητες για να τους τακτοποιήσεις με την πρώτη ευκαιρία. Αυτό μπορεί να προκαλεί έλλειμμα αυτοπεποίθησης, καθώς η τάση να συνδέεις το εισόδημά σου με την προσωπική σου αξία είναι εμφανής, θα πρέπει όμως να απεμπλέξεις σε αυτά τα δύο για να πατήσεις γερά στα πόδια σου. Ήρεμες στιγμές με λίγους και καλούς μπορεί να σου φτιάξουν το κέφι, ένα όμορφο δείπνο με το ταίρι σου είναι ιδανικό για σήμερα, πρόσεξε μόνο την έντονη κτητικότητα και τη ζήλια που μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα.

Σήμερα το πάθος και ο ερωτισμός μπορεί να βάλουν φωτιά στην προσωπική σου ζωή, απόλαυσε το. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα εκτοξεύσει την ερωτική έξαψη, παράλληλα όμως και την ανασφάλεια.

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!