Θέατρο και θερινό σινεμά σε προσφορά!

Pluralism / Ιουλ 19, 2018

Η ιδανική εποχή για να πάμε θέατρο και να αλλάξουμε παραστάσεις για όσους μείναμε στην πρωτεύουσα. Ας κάνουμε τη καθημερινότητα μας στη ζεστή Αττική λίγο πιο όμορφη και ας δούμε μαζί μερικές προτάσεις παραστάσεων. Ξεκινάμε:

4€ από 8€ για είσοδο 1 ατόμου στον Θερινό Κινηματογράφο ''Αθηναία'' στο Κολωνάκι, ένα από τα πιο Θρυλικά Σινεμά της Αθήνας

 

Θερινό Σινεμά Αθηναία

Θα το πούμε και θα το ξαναπούμε. Τα θερινά σινεμά είναι ο πολιτισμός μας, είναι το άρωμα μιας άλλης Αθήνας, είναι η επαφή μας με το ποιοι είμαστε, είναι αυτό που μας υπενθυμίζει το πόσο ιδιαίτεροι, απρόβλεπτοι και κανονικοί είμαστε όλοι μας.
 
Σαν μικρά αγριολούλουδα που φυτρώνουν ανάμεσα στα τσιμέντα μιας πόλης που ξέχασε γρήγορα ποια είναι και ποια θα ήθελε να είναι, καταφέρνουν ακόμη και τώρα να ξεχωρίζουν με το στυλ τους και της κινηματογραφική τους άνεση.Τα θερινά σινεμά του κέντρου, όπως το «Αθηναία» στο Κολωνάκι, φορούν το «λευκό σεντόνι» της καρδιάς τους και παρουσιάζουν μια σειρά από κινηματογραφικά blogbusters εμπορικού αλλά και αυστηρά καλλιτεχνικού ταπεραμέντου για να κάνουν τις βραδιές μας πιο ανάλαφρες, ταξιδιάρικες αλλά και ονειρικές. 
 

 

 

Από 9€ (40% έκπτωση) στην κωμωδία του Αλ.Σακελάριου ''Ο Φίλος μου ο Λευτεράκης'' των Ρέππα-Παπαθανασίου, στο κήπο του θεάτρου ''Χυτήριο''. Με τους Μ.Παπαγιάννη, Α.Δαλιάνη, Δ.Σιγάλα, Τ.Διαγούπη, Μ.Ιωάννου κα! .... ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ!!!

Στον υπέροχο θεατρικό κήπο του Χυτήριου, παρουσιάζεται φέτος το καλοκαίρι «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης»!

Μια από τις πιο επιτυχημένες κλασικές θεατρικές κωμωδίες (και αργότερα κινηματογραφική) του μεγάλου δάσκαλου του Ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου, Αλέκου Σακελλάριου, θα αναβιώσει στην καλοκαιρινή σκηνή του Θεάτρου Χυτήριο, 100 χρόνια μετά απο την γέννηση του συγγραφέα και σκηνοθέτη της (1913), για να γεμίσει το  καλοκαίρι με αβίαστο γέλιο, μέσα από εξαιρετικές κωμικές ερμηνείες.

Θερινό Σινεμά Παναθηναία

Τα θερινά σινεμά του κέντρου, όπως το «Παναθήναια» στους Αμπελοκήπους, φορούν το «λευκό σεντόνι» της καρδιάς τους και παρουσιάζουν μια σειρά από κινηματογραφικά blogbusters εμπορικού αλλά και αυστηρά καλλιτεχνικού ταπεραμέντου για να κάνουν τις βραδιές μας πιο ανάλαφρες, ταξιδιάρικες αλλά και ονειρικές. Μας φυλακίζουν στις μαγικές τους εικόνες και χωρίς συστάσεις (ποιος δεν τους ξέρει άλλωστε) μας ταξιδεύουν εκεί που όλοι μας θα θέλαμε να πάμε. 

 

Προσφορά: 4€ από 8€ για είσοδο 1 ατόμο

Δείτε εδώ όλες τις προσφορές και κλείστε το εισιτήριο σας!

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!