« Δεν πίνω, γιατί οδηγώ » με την υπογραφή του θρύλου Stewart

Pluralism / Απρ 25, 2017

Οι διαφημίσεις , θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ένα άλλο είδος τέχνης και πολλές φορές η καλαισθησία τους και οι ιστορίες που πραγματεύονται είναι ιδιαίτερα ελκυστικές. Το τελευταίο διάστημα ξεχωρίζουμε 2 εκείνη της Heineken και εκείνη της Schweppes.

Η Schweppes πολύ συχνά βγάζει εξαιρετικές διαφημίσεις, έχοντας ως λογότυπο ότι ξεχωρίζει τους άνδρες από τα αγόρια και τις γυναίκες από τα κορίτσια, καθώς πρόκειται για αναψυκτικά α'κατηγορίας. Μία μακράν ιστορία που ξεκίνησε το 1783 στην Γενεύη, όπου ο Schweppes τελειοποίησε την προσθήκη ανθρακούχου νερού και άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία των αναψυκτικών. Όλες οι διαφημίσεις της έχουν το ίδιο στυλ και είναι ιδιαίτερα καλαίσθητες.

Η Heineken είναι μία ακόμη εταιρία που μας έχει συνηθίσει στις καλές διαφημίσεις η τελευταία, όμως είναι κατά τη γνώμη μας η καλύτερη.  Αυτή τη φορά μας την παρουσιάζει ένας ζωντανός θρύλος της Formula1 κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν μέχρι το σήμερα και επισημαίνοντας την υπεύθυνη οδήγηση ο Jackie Stewart , 77 χρόνων σήμερα, έχει κατακτήσει τρία παγκόσμια πρωταθλήματα στη Formula 1 (1969, 1971, 1973) έχει κερδίσει 27 Γκραν Πρι και έχει εκκινήσει σε 99 αγώνες. Μία εξαιρετική ιδέα,αντικειμενικά.

 

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!