Tips: Φτιάξε την ωραιότερη σπιτική λεμονάδα

Pluralism / Μάιος 13, 2018 / 0 σχόλια
Η παραδοσιακή σπιτική λεμονάδα έχει  την τιμητική της κατά τους θερινούς μήνες. Θα λέγαμε, πως είναι ανάρπαστη το καλοκαίρι. Έτσι, συγκεντρώσαμε κάποια βασικά τιπ για να φτιάξετε την ωραιότερη λεμονάδα  και να την απολαύσετε ακόμη και σε καθημερινή βάση.
 
Πάρτε δύο φλιτζάνια ζάχαρης σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό μέχρι να γίνουν σιρόπι και στη συνέχεια, να προσθέτετε δύο φλιτζάνια φρέσκο χυμό λεμόνι.
 
Όταν το λεμονένιο σιρόπι σας είναι έτοιμο, μπορείτε να αραιώσετε 2 δάχτυλα από αυτό με παγωμένο νερό και πολλά παγάκια. Το αποτέλεσμα είναι γλυκό και ξινό και ιδιαίτερα δροσιστικό.
 
Είτε ακολουθήστε αυτήν τη συνταγή:
 
Πάρτε 1 λίτρο βραστό νερό, τρία στυμμένα λεμόνια και 5-6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη. Τα αφήνετε να διαλυθούν για 15-30 λεπτά. 
 
Φέτες λεμονιού και ένα κλαδάκι μέντας μπορούν να προστεθούν για την τελική ώρα της ψύξης, αλλά προσοχή γιατί οι φέτες του λεμονιού μπορεί να πικρίσουν το μίγμα σας.
Καλή σας απόλαυση.
 
Booking.com