Το Χριστόψωμο της Μικρασίας ήταν επτάζυμο ή 'φτάζυμο, πάει να πει ζυμωμένο επτά φορές.
Αν θέλουμε μόλις βγεί από τον φούρνο ζεστό αλείφουμε με μέλι.
Το Χριστόψωμο, παρασκευάζουν από το πρωί επαγγελματίες της περιοχής με αλεύρι και νερό, ενώ στα βασικά συστατικά του είναι τα κ
"Παραμονή των Χριστουγέννων η νοικοκυρά ζύμωνε το Χριστόψωμο και το έβαζε στο ξυλόφουρνο της αυλής της.
1. #kalytera2. #novartis3. #MadVMA224. #Φιλιππιδης5. #OlympiacosFC6. καλο σαββατοκυριακο7. Μανδρου8. Τουλουπακη9. Ερντογαν10. Συλλυπητηρια