Υπέροχες καλοκαιρινές βόλτες στην Αθήνα

Pluralism / Ιουλ 23, 2017
Viral: Οι εφημερίδες της ημέρας 16-04-2024

Γράφει η Δέσποινα Λάνου

Η Αθήνα έχει και την καλή της πλευρά..ειδικά για εκείνους, που έχουν την όρεξη να την ανακαλύψουν! Με άλλο λόγια δεν χρειάζεται να μας πιάνει κάποιου είδους κατάθλιψης για εμάς, που δεν μπορούμε κατά τους θερινούς μήνες να βρισκόμαστε σε κάποιο νησί.

Ας δούμε κάποια από τα ωραιότερα σημεία στην Αθήνα, που θα λατρεύουμε να πηγαίνουμε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Σίγουρα, η Ακρόπολη, ένα από τα ωραιότερα σημεία της Αθήνας. Βόλτα στα πλακόστρωτα, κάτω από τον φωτισμένο Παρθενώνα, κόσμος και υπέροχα στέκια που σε προσκαλούν να περάσεις τα ωραιότερα βράδια του καλοκαιριού.

Πλάκα ή Αναφιώτικα και μπορεί να αποτελεί συνηθισμένη επιλογή, όμως δεν παύει ποτέ να είναι ελκυστικό ένα βράδυ στα Αναφιώτικα με λίγο ουζάκι συνήθως να σε συντροφεύει. Ξεχωριστά βράδια και «παρεϊστικη διάθεση».

Λίγο πιο μακριά στο Μικρολίμανο και στην Καστέλλα. Η Καστέλλα είναι το ωραιότερο σημείο στον Πειραιά ένας λόφος, σαν μπαλκόνι που μαγεύει τον καθένα που τα διασχίζει και αργότερα στο Μικρολίμανο θα περάσεις ξέγνοιαστες στιγμές στα όμορφα και καλαίσθητα μαγαζιά του.

Στου Ψυρρή! Ναι πάντα θα αγαπάμε αυτήν την αθηναϊκή γειτονιά. Εδώ, θα λέγαμε πως είναι η «καρδιά» της Αθήνας. Πάρε λοιπόν τη καλή σου διάθεση και έλα να περάσεις ένα αξέχαστο βράδυ.

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!