Το top5 των χριστουγεννιάτικων ταινιών

Δέσποινα Λάνου / Δεκ 24, 2018

Γράφει η Δέσποινα Λάνου

 

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και για άλλη μια φορά οι ταινίες και τα τραγούδια με χριστουγεννιάτικα θέματα έχουν την τιμητική τους. Σας παρουσιάζουμε, έτσι μερικές από τις πιο αγαπημένες μας ταινίες Χριστουγέννων που  λατρεύουμε να βλέπουμε. Ξεκιναμε λοιπόν.

Νο 5:  Χριστούγεννα με το ζόρι

Τι γίνεται, όταν ένα ζευγάρι αποφασίζει να «ξεφύγει» από τα καθιερωμένα Χριστούγεννα και προσπαθεί να ετοιμαστεί για διακοπές στην Καραϊβική; Οι Κρανκ πιέζονται από παντού, προκειμένου να δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικο κλίμα..με το ζόρι! Μία πολύ καλή κωμωδία για όλους.

Νο 4: Τhe pollar express

Ο Τοm Hanks δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας και υποδύεται 8 ρόλους. Ένα δύσπιστο αγόρι επιβιβάζεται στο τρένο που οδηγεί στο βόρειο πόλο και η περιπέτεια αρχιζει.

Νο 3: Scrooge (1951)

Η γνωστή ιστορία που την μάθαμε όλοι από τα παιδικά μας χρόνια και που πάντα αγαπάμε να τη βλέπουμε ξανά και ξανά μάλιστα η συγκεκριμένη ταινία θεωρείται ίσως η καλύτερη εκδοχή της ιστορίας στη μεγάλη οθόνη.

Νο 2: Ιt's a wonderful life

Μία ταινία, που πάντα βρίσκεται στην κορωνίδα των προτιμήσεων του κοινού , ένα ανάλαφρο οικογενειακό δράμα που μπορεί να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους βλέποντας το.

Νο 1: Μόνος στο σπίτι

Η αγαπημένη ταινία μικρών και μεγάλων, που τη βλέπουμε κάθε χρόνο στην τηλεόραση. Τα Χριστούγεννα του Κέβιν είναι γνώριμα σε όλους μας πλέον και δεν χορταίνουμε να τα βλέπουμε ξανά και ξανά.

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!