Τεσσάρα με Σουηδό πρωταγωνιστή!

Έλενα Δημητρίου / Φεβ 12, 2017

Της Έλενας Δημητρίου,

  Το σχέδιο του Ουζουνίδη φαίνεται να… αποδίδει αφού μετά την τεσσάρα επί του Αστέρα Τρίπολης ακολούθησε αυτή έναντι του Παναιτωλικού στη Λεωφόρο, με χατ-τρικ του Μπέργκ και γκολ του Λούντ.

  Μετά από αυτήν την νίκη, ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στην Τρίτη θέση προσπερνώντας  Ξάνθη και ΠΑΟΚ.

  Ο Ουζουνίδης κατέβασε την ίδια ενδεκάδα με αυτή στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες έδειξαν μέτρια εμφάνιση με την κατοχή της μπάλας να υπερτερεί υπέρ των γηπεδούχων. Στο 17’ υπήρξε μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό με τον Λοπέζ, αλλά η μπάλα βγήκε άουτ και οι πράσινοι ήταν πολύ τυχεροί που δε δέχθηκαν αυτό το γκολ. Ο Παναθηναϊκός είχε πολύ κακή εμφάνιση με άσχημες επιλογές στην επίθεση, πράγμα το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Παναιτωλικός και διατήρησε μια καλή άμυνα.

  Το δεύτερο ημίχρονο, βρήκε τον Παναθηναϊκό με αναγκαστική αλλαγή, αυτήν του Κλωναρίδη του οποίου την θέση πήρε ο Βλαχοδήμος, ο οποίος δημιούργησε αρκετά καλές φάσεις για τον Παναθηναϊκό. Στο 54’ εμφανίστηκε σημαντική ευκαιρία για τους πράσινους με τον Βιγιαφάνες. Εκεί ο Κυριακίδης πρόλαβε και τον έκοψε πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Το πρώτο γκολ σημειώθηκε στο 67’ με τον Μπέργκ να κάνει το 1-0. Στο 80’ ο Μπέργκ με σουτ του έκανε το 2-0 εξασφαλίζοντας έτσι τη νίκη για τους πράσινους. Ακολούθησε γκολ του Λούντ στο 89’ και άλλο ένα του Μπέργκ στο 90+2' διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!