Τα ζώδια σήμερα 30/08/2020

Pluralism / Αυγ 30, 2020 - Πηγή: eleftherostypos
Viral: Πέθανε ο Στράτος Σεφτελής

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 30 Αυγούστου

00:03

Κοινοποίηση 0

Newsroom eleftherostypos.gr

Το φθινόπωρο πλησιάζει και τα περισσότερα ζώδια βιώνουν την εσώτερη ανάγκη να προβούν σε εκ θεμελίων αλλαγές.

Οι επανασυνδέσεις θα είναι πολλές και αναπάντεχες. Οι καινούργιες προτάσεις για εργασία και επενδύσεις θα χτυπήσουν την πόρτα πολλών και δεν θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να χάσουν την ευκαιρία.

ΚΡΙΟΣ 21/03-20/04

Οικονομική ανάκαμψη

Η οικονομική άνεση και οι ευκαιρίες που έρχονται από τις παλιότερες δράσεις σίγουρα σας έχουν κάνει πια να σκέφτεστε να πάτε και την προσωπική σας ζωή ένα βήμα πιο κάτω.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04-20/05

Οικογενειακές αλλαγές

Αυτός ο νέος μήνας που πλησιάζει θα σας βάλει ανάμεσα σε πολλά και δύσκολα διλήμματα, που στο τέλος ό,τι και να αποφασίσετε θα είναι και αυτό που θα σας ταιριάξει.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05-21/06

Νέοι έρωτες

Μπορεί το άτομο που αγαπάτε να μην έχει ακόμη ανταποκριθεί στα ερωτικά σας καλέσματα αλλά το μόνο καλό είναι ότι πρέπει να δώσετε χρόνο σε όλους, καθώς υπάρχουν καταστάσεις και γεγονότα που δεν τα γνωρίζετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06-22/07

Επίσημες δεσμεύσεις

Από σήμερα κιόλας να περιμένετε επικοινωνίες και μια σειρά από διπλωματικές προσεγγίσεις από κάποιον παλιό σας γνώριμο που θέλει να σας μιλήσει για συναισθήματα νεότερα.

ΛΕΩΝ 23/07-22/08

Αποκαλύψεις μυστικών

Από τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου θα έχετε μια συνάντηση με κάποιον, που δείχνει ότι επιθυμεί να κάνει μια διαφορετική πρόταση, που σίγουρα θα σας αφορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08-22/09

Καινούργια πρόσωπα

Δεν έχει καμία σημασία αν στο τώρα είστε μόνοι σας, καθώς παλιά και νέα άτομα θα κάνουν επικοινωνιακές κινήσεις για να σας προσελκύσουν. Αγκαλιάστε τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ 23/09-22/10

Επιτυχίες

Από το πρώτο δεκαήμερο του μήνα και μετά θα υπάρξουν επικοινωνίες και συναντήσεις που θα φέρουν αυτούς που πραγματικά είναι ερωτευμένοι πιο κοντά, ίσως και σε μια επίσημη ένωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Χόμπι, ψυχαγωγία

Θέλετε να κάνετε κάτι πια διαφορετικό στη ζωή σας και ειδικά στην ερωτική σας σχέση, που έχει καιρό τώρα μείνει σε μια στάσιμη και βαρετή κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

«Επιμόρφωση»

Φιλτράρετε πια τα πάντα από αυτά που σας λένε και μάλλον δεν ξέρετε ακόμη τι να πιστέψετε. Ειδικά σε θέματα-διαδικασίες αγάπης και συναισθημάτων!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-20/01

Ερωτοφιλίες

Τα άστρα σάς κοιτούν και ήδη το αισθάνεστε. Είστε μαγνήτης για νέο κόσμο αλλά και για κάποιον που παλιότερα είχατε ζήσει ερωτικές στιγμές, ίσως και μοιραίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01-19/02

Διάθεση

Εσείς μπορεί να έχετε την καλύτερη διάθεση και σκέψη για τον άνθρωπό σας και το κοινό σας μέλλον, αλλά θα πρέπει να δείτε πια με μια πιο σοβαρή ματιά και τι ζητάει και αυτός.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02-20/03

Ξεκαθάρισμα

Ανεβάστε τους ρυθμούς σας και μη δίνετε χρόνο σε άτομα που δεν το αξίζουν. Μάλλον θα χρειαστεί να κάνετε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα και σε προβληματικές φιλίες-γνωριμίες!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!