Ταξίδι στον όμορφο Άγιο Νικόλαο

Pluralism / Αυγ 20, 2018

Ο 'Αγιος Νικόλαος είναι η πιο μικρή πόλη της Κρήτης, ωστόσο βρίθει ομορφιάς! Στον Άγιο Νικόλαο μπορείτε να χαλαρώσετε και ακόμη να συνδυάσετε  τη πόλη αυτή με την παραμόνη σας σε κάποιο άλλο νομό του νησιού. Ας κάνουμε , όμως μαζί μία βόλτα στον όμορφο νομό του νησιού.

 
Σπιναλόγκα
Ένα φρούριο, μια ασθένεια, ένα νησάκι: η Σπιναλόγκα. Στην είσοδο του κόλπου της Ελούντας θα δείτε το απόρθητο φρούριo της που στα βάθη των αιώνων προσπάθησαν πολλοί να κατακτήσουν: Ενετοί, Οθωμανοί, πρόσφυγες και κυρίως οι ασθενείς που πέρασαν απο αυτό το νησάκι. Ένα μέρος γεμάτο ιστορία.
 
Λίμνη του Αγίου Νικολάου
Το σκηνικό στη λίμνη Βουλιαγμένη του Αγίου Νικολάου είναι μαγικό. Τοπικός μύθος λέει πως είναι η λίμνη είνα απύθμενη, διαλέξτε αυτόν που σας ταιριάζει και αφεθείτε στο μυστήριο της λίμνης.
Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος νικολαος κρητη
 
Η πόλη του Αγίου Νικολάου
Την όμορφη πόλη του Αγίου Νικολάου με τα νεοκλασικά της σπίτια και τα μαγαζιά αγκαλιάζει το γραφικό λιμάνι της, με τα μπαράκια και τα εστιατόρια γύρω του. Το σκηνικό θυμίζει τυπικό ελληνικό νησί και αξίζει να περιπλανηθεί κανείς στα δρομάκια και να απολαύσει ένα ποτό κοντά στο λιμάνι. Μέσα στην καρδιά της πόλης συναντάει κανείς και την εξαιρετική μαρίνα που κάθε χρόνο διακρίνεται με τη Γαλάζια Σημαία των μαρινών για τα καθαρά νερά της.
 
Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος νικολαος κρητη
 
Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!