Οι «Διάσημοι» έκοψαν την καλημέρα και στον Τανιμανίδη

Pluralism / Ιουν 05, 2017
Σύμφωνα με  τη δημοσιογράφο της εκπομπής la biri biri, Κλεοπάτρα Πατλάκη στο survivor οι παίκτες των « Διασήμων » δεν λένε, ούτε καλημέρα στο Τανιμανίδη.
 
Συγκεκριμένα είπε: «Θέλουν την ομάδα των Διάσημων να είναι με τα νεύρα τσίτα με την παραγωγή. Όταν υπέγραψαν ήξεραν ότι τέλη Μάη θα επιστρέψουν Ελλάδα, ώστε να γίνει ο τελικός στις 26 Ιουνίου και μετά τους είπαν 28 Ιουνίου… και μετά τους είπαν ότι ο τελικός θα γίνει 5 Ιουλίου και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να φύγουν κατά τα μέσα Ιούνη από τον Άγιο Δομίνικο… Υπήρχε εβδομάδα που οι παίκτες δεν μιλούσαν ούτε με τον Τανιμανίδη, ούτε με την παραγωγή, υπήρχαν μούτρα, υπήρχαν εντάσεις»!
 
Μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος είπε «Το είπε ο Σάκης Τανιμανίδης χθες και αυτοί οι πεινασμένοι παίκτες θα φτάσουν να κάνουν και τρία αγωνίσματα την ημέρα…γιατί πρέπει να γίνουν γρήγορα τα γυρίσματα… Η ψηφοφορία θα είναι αυτή που θα ολοκληρωθεί σήμερα! Τα γυρίσματα θα γίνουν γκρουπαριστά, με τους παίκτες να χρειαστεί να κάνουν ακόμη και τρία αγωνίσματα την ημέρα για να γυρίσουν στην Ελλάδα στα μισά του Ιουνίου».

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!