Κυρίαρχος ο Marquez και στην Αυστραλία!

Έλενα Δημητρίου / Οκτ 22, 2017

Της Έλενας Δημητρίου,

  Ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος MotoGp βρίσκεται ο Marquez, ο οποίος κυριάρχησε στο Phillip Island, με τους Rossi και Vinales να ακολουθούν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

  Ο Ισπανός αναβάτης της Honda, που είναι αναμφίβολα το φαβορί της φετινής διοργάνωσης, δεν φάνηκε να έχει ιδιαίτερα προβλήματα και πήρε μια εύκολη νίκη. O Marquez εκμεταλλεύτηκε την άσχημη εμφάνιση του Dovizioso, ο οποίος τερμάτισε στην 13η θέση. Ο Ιταλός ήταν ο μοναδικός που απειλούσε τον Marquez για την κατάκτηση του τίτλου, όμως έπειτα από την απογοητευτική του εμφάνιση, ο Ισπανός άσος της Honda πλέον οδεύει μόνος του προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

  Εκπληκτικός αγώνας ήταν και αυτός του Valentino Rossi, που τερμάτισε δεύτερος, ενώ την τελευταία θέση στο βάθρο κάλυψε ο Vinales.

  Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Zarco, Crutchlow, Iannone (η έκπληξη του αγώνα), Miller, Rins, Espargaro και Smith.

  Με το φετινό πρωτάθλημα να μετράει ακόμα μόλις δύο αγώνες και τον Marquez να αυξάνει τη διαφορά στους 33 βαθμούς από τον δεύτερο, μένει να δούμε αν θα συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις ώστε να μπορέσει να εξασφαλίσει τον τίτλο.

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!