Κι όμως υπάρχουν ταλαντούχοι άνθρωποι!

Pluralism / Ιουν 19, 2017

Γράφει ο Αλέξανδρος Ρούτας

Ο Δημήτρης Βοζαΐτης γεννήθηκε σε ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδος εκ των οποίων οι περισσότεροι το γνωρίζουν διεθνώς και με το όνομα «Τζάντε». Μα φυσικά είναι η πανέμορφη Ζάκυνθος. Από την παιδική του ηλικία λάτρευε την μουσική αφού παρακολούθησε μαθήματα θεωρίας της μουσικής στο Ωδείο Ζακύνθου και τραγουδούσε στη χορωδία μαθητικών εκδηλώσεων. Το 2003 πήρε την μεγαλύτερη απόφαση της ζωής σου.

Φτάνει στην Αθήνα για σπουδές και σύγχρονος ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής με τον καθηγητή Κωνσταντίνο Χατζή. Κλείνοντας τέσσερα χρόνια παραστάσεων σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας, το  βράδυ του Σαββάτου στις 17 Ιουνίου ο νεαρός τραγουδιστής πραγματοποίησε το επετειακό live της season στο HolyWood Stage. Μια  μουσική σκηνή ενός μαγικού χώρου με τις πιο άπλες διακοσμημένες πινελιές έτσι όπως μας αρέσει.

Σε αυτό το ανατρεπτικό live ο Δημήτρης Βοζαΐτης με την συνοδεία της μπάντας του, Φώτη Ματζαρίδη στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις, Δημήτρη Καζάνη στο βιολί, Παναγιώτη Βλάχο στα τύμπανα, Γιάννη Ταυλά στην κιθάρα και Νίκο Τσιχτσίρη στο μπάσο, καθώς  και με την επιμέλεια του μουσικού προγράμματος από τον Στράτο Αλημπατέ μας εξέπληξαν  με νέα τραγούδια από την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «Ένας κόκκινος μήνας» που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και  κατάφεραν ήδη από την πρώτη μουσική νότα να μας μεταφέρουν σε ένα ευχάριστο και ρομαντικό κλίμα. Στην αξέχαστη βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η οικογένεια του και οι φίλοι του που τον στηρίζουν σε κάθε μουσικό του βήμα.  Όμως παρόλο το απροσδόκητο γεγονός των καιρικών μεταβολών υπήρξε τεραστία ανταπόκριση του κόσμου. Όλοι τους φόρεσαν τα ωραία τους ρούχα και έδωσαν το δικό τους στίγμα σε αυτή την μουσική παράσταση  ακόμα και καταξιωμένα άτομα του καλλιτεχνικού χώρου. 

 

C:\Users\User\Desktop\IMG_8680.JPG C:\Users\User\Desktop\IMG_8679.JPG C:\Users\User\Desktop\IMG_8666.JPG

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!