Η νέα ταινία από τη συγγραφέα του Harry Potter: « Φανταστικά ζώα & που είναι»

Pluralism / Νοε 18, 2016
Viral: Καλό Πάσχα από το ONE Team! (vid)

Από τη συγγραφέα του Harry Potter,J.K. Rowling, έρχεται η ταινία  "Fantastic Beasts and Where to Find Them" (ελληνικός τίτλος: Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται) διαδραματίζεται στο παρελθόν, 70 χρόνια πριν τα γεγονότα των ταινιών του Harry Potter και περιλαμβάνει την εξερεύνηση μιας νέας εποχής, μιας άλλης περιοχής, και φυσικά μιας ομάδας φρέσκων χαρακτήρων.

Η Πλοκή:

Ο Newt Scamander (Eddie Redmayne) ταξιδεύει  στην Νέα Υόρκη το 1926, όταν μαγικά πλάσματα από την βαλίτσα του δραπετεύουν και αφήνονται ελεύθερα στην  πόλη. Στο κυνήγι του για να τα μαζέψει πίσω και να τα κρατήσει ασφαλή, θα οδηγηθεί στον άμαγο Jacob Kowalski (Dan Fogler) και την πρώην χρυσούχο Tina Goldstein (Katherine Waterston). Ωστόσο, η μαγική κυβέρνηση της Αμερικής δεν κάνει τα στραβά μάτια στον επικείμενο κίνδυνο κυνηγώντας τους συνεχόμενα, ενώ παράλληλα ο χρυσούχος Percival Graves (Colin Farrell) φαίνεται να είναι μπλεγμένος σε μια υπόθεση με μια οικογένεια άμαγων, που έχουν ως στόχο την αποκάλυψη της μαγείας.

Φυσικά, η πένα που έγραψε τον Harry Potter και τα Φανταστικά ζώα είναι η ίδια, αυτό φαίνεται, ήδη, στο ότι πρόκειται για μία υπόθεση μαγείας. Ωστόσο, είναι δύο διαφορετικές ιστορίες με κοινή υπόθεση την μαγεία. Στην εν λόγω ταινία μιλάμε για ενήλικες και για μια σειρά υποθέσεων που αφορούν ακόμη και ζητήματα οικογενειακής βίας. Σίγουρα, αποτελεί μία πολύ καλή δουλειά, αλλά είναι και  η πρώτη ταινίες απ'τις πέντε που συνολικά θα κυκλοφορήσουν. Θα υπάρχει μία κλιμακούμενη κορύφωση, όπως εκείνη στο Harry Potter?

Θα φανεί στα επόμενα έργα. 

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!