Γ.Σαμπάνης: το νέο άλμπουμ και η καψούρα για τους τραγουδιστές του

Pluralism / Δεκ 23, 2016

Γράφει η Τζίνα Αναστασίου

Ο  Γιώργος Σαμπάνης δε δίνει συχνά συνεντεύξεις, προτιμάει να μιλάει μέσα από τα τραγούδια του και όταν το κάνει το κάνει μόνο όταν έχει κάτι να πει!Έτσι, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του στην Σοφία Μπεκιάρη και στο tralala.gr μίλησε για όλα και κυρίως για μουσική!!

Το νέο άλμπουμ του Λόγια που Καίνε από την Cobalt Music, έχει ήδη γίνει γνωστό καθώς έχει βγάλει αρκετές επιτυχίες,με την κυριότερη το ''Σε σένα σταμάτησε η καρδιά'' το οποίο μετράει ήδη στο youtube πολλά εκατομμύρια views!

Μεταξύ άλλων εκμυστηρεύτηκε στη δημοσιογράφο ότι κάθε άλμπουμ που γράφει, του οποίου η διαδικασιά κρατάει γύρω στα δύο χρόνια περίπου, αποτελείται από συναισθήματα τα οποία έχεις νιώσει έντονα!''Δεν μπορεί να συγκριθεί με κάτι που ένιωσες παλιότερα, είναι άλλη φάση'', είπε. Το πιο σημαντικό του άλμπουμ του είπε ότι είναι το ''Δεν είμαι ήρωας΄ και αυτό γιατί συνεργάστηκε για πρώτη φορά με την Ελεάννα Βραχάλη!! Στα δύο προηγούμενα άλμπουμ του, παραδέχτηκε πως ήταν πιο ανώριμος μουσικά, δεν είχε σχέση τόσο με την παραγωγή όσο και με την επιλογή των τραγουδιών καθώς ό,τι βγήκε προς τα έξω ήταν καθαρά θέμα του τότε παραγωγού του Γιάννη Δόξα.

Πιστεύει ότι η Ελεάνα Βραχάλη είναι το άλλο του μισό καλλιτεχνικά και ότι η γνωριμία τους κάθε άλλο πάρα τυχαία ήταν, καθώς μπορούμε να τους αποκαλέσουμε το δίδυμο της επιτυχίας αν σκεφτούμε πως από τη στιγμή που συναντήθηκαν γράφουνε τη μια επιτυχία μετά την άλλη.Όχι μόνο για τον Γιώργο Σαμπάνη, αλλά και για άλλους Καλλιτέχνες.

Επίσης ο τραγουδιστής μίλησε για τη φιλία του με άτομα του χώρου,για τη φιλία που διατηρεί με τον Αντώνη Ρέμο εδώ και χρόνια,για τον Πάνο Κιάμο και τον Γιώργο Μαζωνάκη. Μίλησε επίσης για τη νέα του ''καψούρα'', για έναν άνθρωπο που θαυμάζει και είναι ωραίος τύπος και αυτή δεν είναι άλλη από την κυρία Νατάσα Θεοδωρίδου!! ''Έχω μεγάλη καψούρα με τους τραγουδιστές μου, αν δεν νιώσω καψούρης,δεν μπορώ να γράψω'', είπε.

Τέλος, μίλησε για τις γυναίκες με τις οποίες συνεργάζεται στο ACRO,όπου και εμφανίζεται τα τέσσερα τελευταία χρόνια,για τη Demy και την Μαλού. ΄΄Τον καλλιτέχνη τον διακρίνει το συναίσθημα του και η ιδιαιτερότητα στη χροιά του, και η Μαλου για την ηλικία της έχει αυτό τον συνδυασμό'', τόνισε ο τραγουδιστής. ''Η Demy από την άλλη είναι πολύ καλό παιδί. Συνεργαστήκαμε για πρώτη φορά στο Cabaret@Romeo. Είναι μια πραγματικά πολύ καλή ποπ τραγουδίστρια τόσο στο ξένο όσο και στο ελληνικό ρεπερτόριο στο είδος της''.

 

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!