Βρήκαμε τις καλύτερες 9 προσφορές σε κρέμες-προϊόντα περιποίησης και άλλα

Pluralism / Αυγ 31, 2020

1. Kemei KM-619 Portable Electric Hair Trimmer Clipper -Black


Kemei KM-619 Portable Electric Hair Trimmer Clipper -Black buy from Geekbuying.com

2. Επαναφορτιζόμενη Αδιάβροχη Ξυριστική Μηχανή Braun 300BLK


Η ξυριστική μηχανή Braun 300s Black Series 3 είναι σκληρή με τα γένια και παράλληλα απαλή με το δέρμα. Σου προσφέρει βαθύ ξύρισμα και απαλό δέρμα πιο γρήγορα από ποτέ.

3. Panasonic WER9920y Ανταλλακτικό Κοπτικό

4. Hydrovit Pure Vitamin C 20% Collagen Booster Monodose 60 monodoses


<p>Pure Vitamin C 20% Collagen Booster Monodose</p> <p>Βάζο 60 μονοδόσεων<br /> O <strong>HYDROVIT PURE VITAMIN C 20% COLLAGEN BOOSTER</strong>, είναι ένας ισχυρός, <strong>αντιοξειδωτικός όρος αντιγήρανσης</strong> με υψηλή περιεκτικότητα 20% σε Βιταμίνη C, για εντυπωσιακό αποτέλεσμα.</p> <p>Η επιστημονικά σχεδιασμένη φόρμουλα συνδυάζει τη δύναμη της καθαρής Βιταμίνης C, των Βλαστοκυττάρων από Βατόμουρα και της Βιταμίνης Ε.  Χαρίζει στην επιδερμίδα φωτεινότητα και λάμψη που διαρκεί, τονίζοντας τη νεανική της εμφάνιση.  Βελτιώνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας, προσφέρει +16% ενυδάτωση του δέρματος μετά από 14 ημέρες, αποτρέπει την επιταχυνόμενη γήρανση και αυξάνει την ικανότητα φωτοπροστασίας.</p> <p><u><strong>ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ</strong></u></p> <ul> <li>Για  αντιοξειδωτική προστασία & δράση</li> <li>Στην πρόληψη της επιταχυνόμενης γήρανσης</li> <li>Για μείωση των δυσχρωμιών, των ηλικιακών κηλίδων και πανάδων</li> <li>Στην  πρόληψη  της φωτογήρανσης.</li> </ul> <p><u><strong>ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ</strong></u><br /> Καθαρή Βιταμίνη C 20%, Raspberry Stem Cells Culture (εκχύλισμα καλλιέργειας βλαστοκυττάρων από βατόμουρα, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά όπως: βιταμίνη C, φαινολικά οξέα, φλαβονοειδή, resveratrol, ανθοκυανίνες, eλλαγικό οξύ) και Βιταμίνη E</p> <p><u><strong>ΤΡΟΠΟΙ ΧΡΗΣΗΣ</strong></u><br /> Περιστρέψτε το πάνω μέρος της µονοδόσης µε στεγνά χέρια και εφαρμόστε το προϊόν σε καθαρή επιδερμίδα µε ταμποναριστές κινήσεις. Χρησιμοποιήστε µία έως δύο μονοδόσεις μια φορά την ημέρα, σε πρόσωπο και λαιμό, κατά προτίμηση το βράδυ</p>

5. Μηχανή Αποτρίχωσης IPL Pure Skin Beurer


Η μηχανή αποτρίχωσης IPL Pure Skin της Beurer είναι μια μικρή συσκευή για μακροχρόνια αποτρίχωση, με αποτελέσματα που διαρκούν για αρκετούς μήνες, έχει 3 διαφορετικά επίπεδα έντασης, καλύπτει με φως επιφάνεια 3,1 τ.εκ. για ιδιαίτερα γρήγορη θεραπεία και παρέχει μέγιστη ασφάλεια με τον αισθητήρα αναγνώρισης επαφής και τύπου δέρματος.

6. Revitalizing Supreme + Global Anti-Aging Cell Power Eye Balm 15ml

7. PANASONIC ES-RW31-K503


Aντρική ξυριστική μηχανή 2 λεπίδων της Panasonic

8. BRAUN SES 9-720 ΑΠΟΤΡΙΧ.ΜΗΧΑΝΗ SENSOSMART WET&DRY+3 ΕΞΑΡΤ.


Braun Silk-épil9 SES9-720 Η πιο γρήγορη* και απαλή αποτριχωτικήσυσκευή με τεχνολογία SensoSmart™

9. ΙΣΙΩΤΙΚΟ ΜΑΛΛΙΩΝ BABYLISS ST430E CREATIVE


ΙΣΙΩΤΙΚΟ ΜΑΛΛΙΩΝ BABYLISS ST430E CREATIVEΦαρδιές πλάκες για μακριά ή χοντρά μαλλιάΧρυσή κεραμική επίστρωση που σέβεται την τρίχαΚεραμικές πλάκες σε χρυσή απόχρωση που προσφέρουν απαλη, γυαλιστερή και υγιή εμφάνιση των μαλλιώνΒυθιζόμενες πλάκες με μέγιστη εφαρμογή που βοηθούν σε πιο αποτελεσματικό ίσιωμα, μειώνοντας τον χρόνο ισιώματοςΜέγεθος πλακών 35x110 mmΟθόνη LCD για ακρίβεια στη χρήση3 επιλογές θερμοκρασίας (180-210-235°C)’μεση επίτευξη θερμοκρασίας για γρήγορο αποτέλεσμαΣύστημα κλειδώματος πλακών για έξτρα προστασίαΑντιθερμικό χαλάκι για ευκολία στη χρήσηΜαύρο-χρυσόΚεραμικές πλάκες σε χρυσή απόχρωση που προσφέρουν απαλή, γυαλιστερή και υγιή εμφάνιση των μαλλιών3 επιλογές θερμοκρασίας (180-210-235°C)

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!