Βίκυ Σταμάτη: Γνωστός 'Ελληνας Επιχειρηματίας πληρώνει εγγύηση για τον Τσοχατζόπουλο

Pluralism / Απρ 13, 2017
Η Βίκυ Σταμάτη μίλησε για την αποφυλάκιση του άνδρα της, αποκαλύπτοντας πως γνωστός Έλληνας προσφέρεται να καταθέσει την εγγύηση των 200.000 ευρώ. Συνοπτικά, όσα ειπώθηκαν στην « Αυτοψία » με τον Αντώνη Σρόιτερ.
 
«Γίνεται ένας αγώνας δρόμου, δεν έχει δείξει κανείς από όσους ευεργετήθηκαν ενδιαφέρον. Πριν μιλήσω στην εκπομπή, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο, ο οποίος μου είπε “ότι υπάρχει λύση”. Υπάρχουν άνθρωποι με άλφα κεφαλαίο. Μου πρότεινε με ονοματεπώνυμο να καταθέσει το ποσό, ώστε ο κύριος Τσοχατζόπουλος να οδηγηθεί στην ελευθερία. Το θέμα είναι να το δεχτεί ο ίδιος», τόνισε σε συνέντευξή της στην τηλεόραση του Alpha η κ. Σταμάτη.
 
Όσον αφορά, το θέμα της υγείας του συζύγου της είπε, πως ο γιατρός που τον χειρούργησε της είπε το εξής: Κυρία Σταμάτη ο κύριος Τσοχατζόπουλος είναι 77 ετών, μέσα του είναι 98 ετών, είναι όλος σάπιος. Ήταν προετοιμασμένος για την επέμβαση. Υπάρχει φωτογραφικό υλικό για τους κακόπιστους, που κυκλοφορούσαν στην αγορά, σε κόμματα, σε εφημερίδες και έλεγαν ότι η παραμονή του στο Ιπποκράτειο ήταν προσχηματική.
 
Τέλος, μίλησε σκληρά για δύο πρώην συνεργάτες του άνδρα της. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον πρώην γενικό γραμματέα Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Γιάννη Σμπώκο, και τον εξάδελφο του κυρίου Τσοχατζόπουλου, Νίκο Ζήγρα.
 
«Υπήρχαν δύο παράσιτα, ο Σμπώκος ο τσαντάκιας γιατί έτσι συστηνόταν στην αγορά και ο Ζήγρας ο κρεβατοκαμαράκιας», είπε χαρακτηριστικά.
 
 
 
 

 

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!