Ανοιξε ο δρόμος για το γήπεδο της ΑΕΚ. Πάλι διαμαρτύρεται ο Βασιλόπουλος

Pluralism / Απρ 12, 2017
Νέες εξελίξεις για το γήπεδο της ΑΕΚ,πέρασε η τροπολογία στη Βουλή. Συγκεκριμένα,με μεγάλη πλειοψηφία ψηφίστηκε από τη Βουλή  τροπολογία σχετικά με τις αρμοδιότητες της έκδοσης υψομετρικής μελέτης για αθλητικούς χώρους. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το επόμενο βήμα είναι η έκδοση οικοδομικής άδειας και μετέπειτα η έναρξη εργασιών.
 
Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε ικανοποίηση για την εξέλιξη: «Σύσσωμος σχεδόν ο πολιτικός κόσμος της χώρας αναγνώρισε το δίκαιο του αιτήματος της ΑΕΚ και δικαίωσε τις τεράστιες προσπάθειες που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια για το μεγάλο όνειρο του κόσμου της ομάδας μας».Ωστόσο, για άλλη μια φορά από την  πλευρά του Δημάρχου Φιλαδέλφειας, κυρίου Βασιλόπουλου, εκφράστηκε η αντίθεσή του με βολές τόσο προς την ΑΕΚ, όσο και την πλευρά της Κυβέρνησης, για το γεγονός ότι αφαιρούνται οι ΄σχετικές αρμοδιότητες από τους Δήμους.
 
Ο κύριος Βασιλόπουλος έχει σταθεί πολλές φορές εμπόδιο στο ζήτημα της ανέγερσης του γηπέδου, που δικαιωματικά ανήκει στην ΑΕΚ. Μία ομάδα ιστορικής σημασίας με συγκεκριμένη ιδεολογία και έκφραση. Ωστόσο, έφτασε η στιγμή που η ομάδα και οι φίλαθλοι της δικαιώθηκαν.Ευελπιστούμε, ο κύριος Βασιλόπουλος να σταματήσει να προκαλεί περισσότερο την ΑΕΚ, που εκπροσωπεί την ξενιτιά και τον ξεριζωμό.
Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!